Friday, March 6, 2009

Huhuhu...

Ni tgh berusaha untuk mencantikkan blog ni lagi. Ye la tgk org lain punya blog sume cantik2... cam teruja plak nk ikut dorang wat blog cantik2. tp tu la tgh usaha ni. ni pun ambik masa gak nk wat. kiranya dalam proses pembinaan lagi. Insya Allah bila dh siap nnti akan di war2kan ke seantero dunia....perh..angan2 tinggi menggunung.

Actually xde idea langsung nk wat konsep apa ngan blog ni. Belasah je la janji aku menarik nk tgk. Kalo dh bosan nnti aku tukar lagi. Asyik tukar je bila nk siap kan???? x kisah la...ni pun byk berterima kasih pada K.zai sbb bg semangat membara untuk mengindahkan lagi rumahku ini...

Tapi tu la asyik mekap blog jer...nk update tu belum tentu lagi...Insya Allah bila dh cantik akan ku update selalu :-))

1 comment:

umiaiman said...

cpt tau make up umah ni.. nanti bleh kami lepak2 sini